Palveluehtot

Palvelu- ja sopimusehdot

Tässä on esitelty ehdot, jotka asiakkaan tulee hyväksyä tilatessaan meiltä palveluita.

Asiakkaan vastuu

Asiakas on velvollinen antamaan kaiken palvelun suorittamisen kannalta tarpeellisen tiedon sopimuksen tai tilauksen yhteydessä ja ilmoittamaan kaikista merkittävistä muutoksista. Jos asiakkaalle aiheutuu vahinkoa puutteellisen informaation takia, tätä ei korvata.

Asiakkaan tulee huolehtia, että työntekijällä on esteetön pääsy suorittamaan tehtäviä sovittuna ajankohtana, ellei avainta ole luovutettu Mitokalle. Asiakkaasta johtuvasta odotusajasta veloitamme normaalin tuntihinnan mukaisesti.

Sovittu työtehtävä on peruttava vähintään 48 tuntia ennen sovittua työaikaa, muuten Mitokalla on oikeus periä 50 % työn hinnasta. Työaika tässä tapauksessa määräytyy tehtävän suorittamiseen arvioidun työajan mukaan.

Yrityksemme vastuu

Mikäli töissä ilmenee puutteita, Mitoka on velvollinen huolehtimaan tekemättä jääneet työt, joista on kirjallisesti sovittu, veloituksetta. Asiakkaan on kuitenkin ilmoitettava puutteista välittömästi: siivoukset 24 tunnin ja muut työt viiden vuorokausen sisällä töiden päättymisestä.

Mikäli asiakas ei ole tyytyväinen työn jälkeen, tulee hänen tehdä valitus työntekijälle välittömästi. Mitoka uusii työt ja korvaa aiheutuneet materiaalitappiot, mikäli vahinko/huono työnjälki on yksiselitteisesti työntekijän vika.

Työllämme on vastuuvakuutus, joka korvaa työntekijän aiheuttamat vahingot. Omavastuuta pienemmät vahingot korvataan ilman vakuutusta.

Mitä hinnat sisältävät

Siivousapu: Hinnat sisältävät kaikki yleiset siivousvälineet ja pesuaineet.

Piha-apu: Hinnat sisältävät yleiset pihatyövälineet, mutta ei koneita.

Remonttiapu: Hinnat sisältävät kaikki yleiset työvälineet, mutta ei isompia koneita.

Kodinhoitoapu: Käytämme pääasiassa asiakkaan välineitä, ellei toisin sovita.

Sovimme työvälineiden käytöstä tarvittaessa tapauskohtaisesti. Pyrimme laajentamaan työväline- ja konekantaamme tarpeen ja kysynnän mukaan.

Maksuehtot

Tuntityöt

Minimilaskutusaika on 1 h ja sen jälkeen laskutus 15 min tarkkuudella. Poikkeuksena tästä on lyhyt käynti arkena 8-17, jolloin teemme alle puolen tunnin käyntejä alennettuun hintaan.  Hinnastossa mainitut alennukset huomioidaan laskutusvaiheessa. Hinnat voimassa toistaiseksi.

Siivouspaketit

Siivouspaketit on hinnoiteltu kodin koon ja siivouksen laajuuden mukaan. Paketit laskutetaan pakettihinnan mukaan ja siinä huomuoidaan ilmoitetut alennukset.

Laskutus

Myymme palveluita ainoastaan laskulla. Lasku lähetetään sähköpostitse tai halutessasi postitse kahden viikon sisällä työn päättymisestä. Mikäli työrupeamia on säännöllisesti useita kuukaudessa, laskutetaan työt kerran kuukaudessa. Maksuehto 14 päivää netto. Viivästyskorko 7 %. Maksumuistutusmaksu 5 €/lasku. Yhden maksumuistututuksen jälkeen laskut siirtyvät perintätoimistolle.

Matkakulut

Perimme aina matkakulut hinnastomme mukaan (edestakainen matka), ellei erikseen toisin sovita. Lähtö- ja paluuosoitteena on yrityksen osoite. Pakettihintoihin sisältyy ilmoitetun verran matkoja.

Sopimukset

Siivouspaketit

Siivouspaketti-sopimukset ovat aina 1 vuoden mittasia, jonka jälkeen jatkuvat toistaiseksi voimassa olevana. Tällöin irtisanomisaika on 1 kk. Sopimuksen ainakana asiakasta laskutetaan pakettihintojen mukaisesti ja pakettien ulkopuoliset työt laskutetaan sopimusasiakkaiden tuntihintojen mukaisesti. Paketit laskutetaan kuukauden puolivälissä ja ne erääntyvät kuukauden lopussa.

Sopimus voidaan purkaa heti, jos kumman tahansa osapuolen toiminta on sopimuksen tai hyvän tavan vastaista. Mikäli edellistä laskua ei ole maksettu muistutuksesta huolimatta, Mitoka on oikeutettu irtitsanomaan sopimuksen. Molemmilla osapuolilla on oikeus irtisanoa sopimus merkittävästä syystä, kuten vakava sairaus tai muutto.

Muut sopimukset

Sopimukset laskutetaan sopimusasikkaiden tuntihintojen mukaisesti, ellei hinnoista ole erikseen sovittu. Sopimuksen kesto on 3 kk, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Tällöin sopimuksen irtisanomisaika on 1 kk. Sopimus voidaan tehdä myös määräaikaisena, jos asiakas niin haluaa. Sopimus voidaan purkaa heti, jos kumman tahansa osapuolen toiminta on sopimuksen tai hyvän tavan vastaista. Mikäli edellistä laskua ei ole maksettu muistutuksesta huolimatta, Mitoka on oikeutettu irtitsanomaan sopimuksen.  Molemmilla osapuolilla on oikeus irtisanoa sopimus merkittävästä syystä, kuten vakava sairaus tai muutto.

Tyytyväisyystakuu

Haluamme tehdä työmme kunnolla ja asiakkaan tyytyväisyys on meille kunnia-asia. Korjaamme veloituksetta puutteet, mikäli emme ole hoitaneet sovittuja asioita. Olethan heti yhteydessä, kun huomaat puutteet. Mikäli et ole tyytyväinen sopimuksen ensimmäiseen siivouskertaan tai muuhun palveluun, sinulla on oikeus irtisanoa sopimus 5 vuorokauden kuluessa kyseisestä palvelukäynnistä.

Muutokset

Pidämme oikeuden tehdä muutoksia hintoihin ja ehtoihin. Hintojen muutokset eivät koske sopimusasiakkaita. 

 

4.10.2018 Kuopio